Robot / PLC Engineer! Durf je met ons de uitdaging aan?

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar de plek waar je de grootste uitdagingen kunt aangaan binnen het vakgebied van industriële automatisering?

Liefst in een professionele werkomgeving waar collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen?

Een plek waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen, maar ook inhoudelijke opleidingen kunt volgen?

Binnen het team van software engineers ben je als teamlid onder andere verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, verbeteren en vernieuwen van industriële software. Je doet dit vanaf onze thuisbasis en bij de klanten op locatie. 101 Industriële Automatisering loopt voorop in de implementatie van nieuwe technologieën. Wij werken slimmer, sneller en solide op de vakgebieden product handling, processing en robotica. Om dit te kunnen leveren is jouw ontwikkeling belangrijk-zowel op technisch als persoonlijk vlak. Hiervoor wordt veel ruimte geboden. Er is een platform om jouw hoogstaande kennis te delen met anderen via het 101 kenniscentrum. Hét centrum voor industriële automatisering, waar innovaties, kennis en het laatste nieuws gedeeld worden.

Gevraagd wordt

Onze teamleden zijn ervaren software engineers. Bij 101 Industriële Automatisering is en voelt iedereen zich betrokken bij de klant, neem je zelf initiatief en ben je een gedreven teamspeler.
Jij hebt…
● Minimaal 5 jaar ervaring in het werkgebied industriële automatisering
● HBO werk- en denkniveau
● Kennis van Siemens, Allen Bradley en FANUC is een pré
● Een flexibele , proactieve houding en je bent ondernemend en communicatief vaardig
● Bereidheid tot het uitvoeren van werkzaamheden bij klanten

En voor wie het leuk vindt, hebben we af en toe uitdagende opdrachten in het buitenland

Geboden wordt

● Een uitstekend salaris
● Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
● Dienstverband voor onbepaalde tijd
● Studiebudget
● Informele werksfeer

Bedrijfsprofiel

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van industriële automatisering systemen voor (speciaal) machines, transportsystemen, handlingsystemen en robotica in alle sectoren die de industrie kent.

We zijn toegespitst op het ontwikkelen en het in bedrijf stellen van software voor deze systemen. Daarnaast leveren wij ook het gehele pakket (kastenbouw, hardware engineering, software engineering en inbedrijfstellingen) om onze klanten te ontzorgen.

Neem contact met ons op. Je kunt bellen met Pim Stulen op 0546-745646 of een e-mail sturen naar p.stulen@101ia.nl